ინგრედიენტები:
მომზადების წესი: ავთქვიფოთ კვერცხი, დავუმატოთ დარბილებული კარაქი, შემდეგ მაწონი და სოდა. ვაზელთ ფქვილს, რამდენსაც შეიზელს. ცომს 10 -15 წუთით გავაჩერებთ სითბოში. როცა ამოფუვდება, გავყოფთ ექვს ნაწილად.
ყველი - 1 კგ.
მაწონი - 500 გრ.
კვერცხი - 3-4 ცალი
კარაქი (მარგარინი) - 200 გრ.
სოდა - 1ჩ/კ
ფქვილი რასაც შეიზელს
მომზადების წესი: ავთქვიფოთ კვერცხი, დავუმატოთ დარბილებული კარაქი, შემდეგ მაწონი და სოდა. ვაზელთ ფქვილს, რამდენსაც შეიზელს. ცომს 10 -15 წუთით გავაჩერებთ სითბოში. როცა ამოფუვდება, გავყოფთ ექვს ნაწილად.
ყველს გავხეხავთ სახეხზე და იმასაც გავყოფთ ექვს ნაწილად.
გავაბრტყელებთ ცომს, ჩავდებთ ყველს და გამოვაცხობთ.
გემრიელად მიირთვით!
No comments:
Post a Comment