Tuesday, March 11, 2014

ხაჭაპური ბლოგემრიელისგან!

ინგრედიენტები:
ყველი - 1 კგ.

მაწონი - 500 გრ.

კვერცხი - 3-4 ცალი

კარაქი (მარგარინი) - 200 გრ.

სოდა - 1ჩ/კ

ფქვილი რასაც შეიზელს



მომზადების წესი:  ავთქვიფოთ კვერცხი, დავუმატოთ დარბილებული კარაქი, შემდეგ მაწონი  და სოდა.  ვაზელთ ფქვილს, რამდენსაც შეიზელს. ცომს 10 -15 წუთით გავაჩერებთ სითბოში. როცა ამოფუვდება, გავყოფთ ექვს ნაწილად. 
ყველს გავხეხავთ სახეხზე და იმასაც გავყოფთ ექვს ნაწილად.
გავაბრტყელებთ ცომს, ჩავდებთ ყველს და გამოვაცხობთ.

გემრიელად მიირთვით!

No comments:

Post a Comment