ინგრედიენტები:
კალმახი - 1 ცალი
შამპანური- 150 გრ.
არაჟანი -1 ს/კ
ხახვი - 1 ცალი საშუალო ზომის
ნიორი - 2 კბილი
ოხრახუში - 2 ღერი
ზეთი -100 გრ.
მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესი: გასუფთავებული და მარილმოყრილი კალმახი შევწვათ ტაფაზე ან ჰაერღუმელში. შემწვარი კალმახი დავდოთ თეფშზე, რომლითაც სუფრაზე უნდა მივიტანოთ. თეფში, შეგვიძლია, გავაფორმოთ.
სოუსი მოვამზადოთ შემდეგნაირად: წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვთუშოთ ცხიმში, დავუმატოთ არაჟანი, გატარებული ნიორი, ოხრახუში, მარილი, შავი პილპილი და შამპანური.
შეგვიძლია, სოუსი მოვასხათ შემწვარ კალმახს ან ცალკე მივიტანოთ სუფრაზე სასოუსეთი.
გემრიელად მიიირთვით!
კალმახი - 1 ცალი
შამპანური- 150 გრ.
არაჟანი -1 ს/კ
ხახვი - 1 ცალი საშუალო ზომის
ნიორი - 2 კბილი
ოხრახუში - 2 ღერი
ზეთი -100 გრ.
მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესი: გასუფთავებული და მარილმოყრილი კალმახი შევწვათ ტაფაზე ან ჰაერღუმელში. შემწვარი კალმახი დავდოთ თეფშზე, რომლითაც სუფრაზე უნდა მივიტანოთ. თეფში, შეგვიძლია, გავაფორმოთ.
სოუსი მოვამზადოთ შემდეგნაირად: წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვთუშოთ ცხიმში, დავუმატოთ არაჟანი, გატარებული ნიორი, ოხრახუში, მარილი, შავი პილპილი და შამპანური.
შეგვიძლია, სოუსი მოვასხათ შემწვარ კალმახს ან ცალკე მივიტანოთ სუფრაზე სასოუსეთი.
გემრიელად მიიირთვით!
No comments:
Post a Comment