Thursday, January 16, 2014

შემწვარი ყველის რეცეპტი ბლოგემრიელისგან

ინგრედიენტები:

ზომიერად მარილიანი ყველი -300 გრ

კვერცხი - ერთი ცალი

პურის ფქვილი - 150 გრ

საფანელი - 150 გრ

კარაქი - 100 გრ


მომზადების წესი: ზომიერად მარილიანი ყველი დავჭრათ ნახევარი სანტიმეტრი სისქის,
ერთნაირი ზომის ნაჭრებად, ამოვავლოთ პურის ფქვილში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში, შემდეგ საფანელში და შევწვათ კარაქში, შეგიძლიათ მიირთვათ მაკარონთან ერთად.

გემრიელად მიირთვით!

No comments:

Post a Comment