ზომიერად მარილიანი ყველი -300 გრ
კვერცხი - ერთი ცალი
პურის ფქვილი - 150 გრ
საფანელი - 150 გრ
კარაქი - 100 გრ
მომზადების წესი: ზომიერად მარილიანი ყველი დავჭრათ ნახევარი სანტიმეტრი სისქის,
ერთნაირი ზომის ნაჭრებად, ამოვავლოთ პურის ფქვილში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში, შემდეგ საფანელში და შევწვათ კარაქში, შეგიძლიათ მიირთვათ მაკარონთან ერთად.
გემრიელად მიირთვით!
ერთნაირი ზომის ნაჭრებად, ამოვავლოთ პურის ფქვილში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში, შემდეგ საფანელში და შევწვათ კარაქში, შეგიძლიათ მიირთვათ მაკარონთან ერთად.
გემრიელად მიირთვით!
No comments:
Post a Comment